onsdag, februari 6

Böteslappen

Några dagar före jul så körde jag Khing till skolan. Det var sista dagen för dom före julledigheten. Och denna dag skulle dom hålla till på en annan plats så jag fick åka en annan väg dit. Och naturligtvis hade polisen satt opp en fartkontroll. Det blixtrade till utav bara den och jag blev helt paff och undra vad som hände. Det var då jag såg kameran...och då var det för sent.

Jag prata med min vän Mattias som också hade råkat ut för detta men han hade turen att inte få någon böteslapp hemskickat. Och jag trodde jag också skulle klara mig men idag så damp det ner i brevlådan en bild av mig i bilen samt en räkning på 2000 kr. Det tog över 5 veckor innan dom skicka ut det här. Och jag som trodde jag hade klarat mig...typ att det blev för dålig bild av mig för att kunna bötfälla mig. Men icke...faaaaaaaaaaan.

För dom som vill veta så hade dom satt upp kameran på Hyttgatan vid kanalen. Det finns en skola där så hastigheten är bara 30km/tim. Dom klocka mig på 37 km/tim. Ibland är livet surt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså det dök upp en bot till slut! Fan vad trist! Det enda som var bra är väl att du faktiskt körde saktare än vad man ofta gör där de knäppte dig. men jag förstår att det svider med 2000 kr.

Anonym sa...

du e långt efter mig än rolfie , bötade ju först 1600 för kamera bild sen 3600 i somras när jag skulle till eskilstuna zoo med ungarna ;( vart en dyr utflykt :)
å lättar man på gasen efter det här ?....NNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.... ;)