söndag, februari 3

En kul lördag

Igår så samlades vi några stycken här hemma hos mig och såg lite fotboll och åt tårta. Dom som dök upp var Nisse, Perra, Anders och Togga. Även Pelle Alvin tittade förbi en snabb sväng. Vi kolla på Tottenham-ManU och tills alla besvikelse så lyckades förstås ManU kvittera på tilläggstid...orättvist.

Vi satt alla här och prata och när frågan kom upp om vi skulle dricka lite pilsner så var det ingen som spotta i glaset. Jag ställde fram en Grant's Whiskey på bordet och dom flesta tog ett varsit glas. Och sen var det igång. Nisse hade med sig en flaska rödvin och Togga hade med sig några öl. Jag själv drog i mig några Miller Lite. Jag blandade ihop några shots i vanlig ordning och bjöd killarna på. Anders lära hem en sväng för att käka middag med sin familj men han kom tillbaka senare. Så vi satt här allihopa och prata skit och drack tills klockan var över ett på natten. Sen tog vi en taxi in till stan och letade på Nisse's flickvän Susanne och hennes kompisar på Karma. Men Anders och Perra åkte hem och tidigare på kvällen hade Togga gett sig av hemåt då han var lite rund under fötterna. Det blev lite halvroligt ute på Karma även fast vi var så sent ute. Träffa på några vi kände och efteråt bar det iväg till Viking där vi alla köpte pizza.

När det var dags för hemgång så beställde vi taxi och efter lite strul med taxibilarna så åkte jag ihop med en av Susanne's kompisar för hon bodde i Vallhov. En liten gnutta av nostalgi blev det då Flugan var den som körde taxin. Ska passa på att tacka Flugan för att han bjöd mig på resan hem för att jag nyss fyllt 40. Tackar tackar.

Summa sumarum så blev det en lyckad kväll och som vanligt är det kul och sätta sig ner med grabbarna och dricka, skåla och surra lite.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en trevlig tillställning Roffe!
Ska försöka hålla mig på mattan lite längre nästa gång!!! Det var nog man us kviterings mål som tog knäcken på en......"något måste man ju skylla på"

EN ÄN GÅNG ETT STORT GRATTIS ROFFE!

Anonym sa...

Tack för senast, dina diskvatten-nubbar är underbara, ser fram mot sommarens kalas, då blir det hålligång hela natten....(förhoppningsvis). Vi höres. Squirt!