lördag, februari 2

40 bast...tiden går.

Igår blev man alltså 40 år, satan vad tiden går. Kändes inte så längesen man fyllde 30 och hade storfest på Gränsvägen. Men nu har alltså 10 år gått sen dess och man får acceptera läget. Igår hade jag några av mina närmaste anhöriga här som kom och åt lite tårta med mig och Khing. Idag kommer några av mina vänner hit och äter lite tårta, kollar på fotboll och surrar lite. Känns som idag blir med kul idag än igår då det kommer snackas lite mer sport och sånt man trivs mer och prata om.

Tyvärr så kan inte några av mina kompisar komma då det har annat på gång. Mattias mamma fyller samma dag som mig och har gjort det i många år :) Så han drar iväg dit och firar henne lite. Wanke han har ungarna denna helg så han håller sig lugn. Persson han drar iväg till Globen idag och ska vara på plats när Brynäs gästar Djurgården. Staffan jobbar helg. Togga var osäker men kanske dyker opp senare. Men ingen fara på taket. Det blir fler gånger vi kan samlas här hemma och kolla fotboll och prata skit. Dom som dyker upp idag blir väl Nisse, Perra och Anders.

Sen för dom som inte vet så kommer jag skjuta på mitt 40 års kalas till sommaren då det är lite trevligare och ha ett rejält party. Som det ser ut nu så kommer jag, Wanke och Åsbergh och ha en såkallad 120 års fest tillsammans till sommaren. Vi alla tre är ju född -68 så då ska vi försöka ställa till med en riktigt spektakel ihop. Mer info kommer angående detta.

1 kommentar:

Anonym sa...

Man får gratulera då farbror på födelsedagen... :)

Ha det bra! Häls // Staffan