torsdag, januari 31

Tv - shows

Entourage
Vi går alla och väntar på att denna serie ska kicka igång igen. Och om jag är rätt informerad så ska det bli inom en snar framtid. Medans ni väntar föreslår jag att ni laddar hem "EntourageUncovered". Det är ett specialavsnitt om hur serien blev till och vilka som ligger bakom den. Samt intervjuer med "The Cast" och några andra personer som ger sin syn på kultserien.

Skulle ni av förmodan inte hitta på EntourageUncovered så hojta till så kan ni få den av mig.

MVP
Har nu kollat på dom tre första avsnitten av denna serie och lär säga att den inte är så tokig att titta på. Handlar mest om intriger i hockeyvärlden i Kanada.

The Border.
Har ännu inte kollat in denna kanadensiska serie men det har fått bra beröm av den kandensiska publiken. Och med avsaknaden av alla andra serier som ännu inte dragit igång i USA då det råder kaos där borta så börjar nu alla få upp ögonen för tv-serier från Kanada. Läs mer om denna serie här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Önskar att avsnitten av Entourage var tre dubbelt så långa bara för de tar ju slut innan man knappt börjat njuta :) De andra serierna har jag icke sett och lär väl inte hinna med att se heller gissar jag.

Californiacation är nästa serie som jag ska börja med är det tänkt!