måndag, januari 21

Sportmix del II

Björn Ferry.
Han följde upp segern i lördags med att åka in som tvåa i jaktstarten på söndagen. Snacka om att vara i toppform, hoppas det håller i sig under VM.

Handbollslandslaget.
Utspelad i lördags mot Frankrike. Spelade skjortan av Slovakien igår. Det är upp och ner med detta landslag kan man lätt påstå. Jag tycker dock att man inte ska ha för höga förväntningar på laget inför nästkommande matcher. Förstår inte hur media gång på gång trissar upp laget så förbaskat bara för att man lyckades vinna så stort igår. Va fan...Slovakerna gav ju i stort sett upp såg det ut som...då blir det ju såna siffror som de blev igår. Skönt är väl att dom får lite mer råg i ryggen inför kommand matcher. Men nu sätts dom ju verkligen på prov när man får möta storlag som Spanien, Tyskland och Ungern. Håll i hatten säger jag bara.

Zlatan.
Ojojoj...vilken fotbollsspelare denna karl är. Jag har sagt att Björn Ferry är i toppform..ja va fan är inte Zlatan då? Gång på gång är denne Zlatan med och avgör matcher. Mot Parma igårkväll såg det ut som Inter skulle förlora, men i slutminuten fick Inter en straff som Zlatan satte säkert. Sen på tilläggstid så tog Zlatan ner ett inlägg på bröstet och stänkte in vinstmålet. Det roliga här var att han efter målet slängde sig över sin coach så denna fick känna på 94 kg muskler..det måste ha gjort ont ...hehe. Kul och se att Zlatan känner sig så säker att han kan göra en sån grej mot sin coach. Tror ni att Darius Vassel skulle kunna göra nåt sånt mot Svennis?


Angående straffen som Inter får i slutminuten så är det stort av Parma spelaren att erkänna att han får bollen på handen. På reprisen såg iaf inte jag att den tog på handen.



Inga kommentarer: