söndag, januari 27

Helgen som varit.

Fredag
Khing tog ledig från skolan denna dag för vi skulle förbereda oss för våran nyinköpta soffa. På torsdags eftermiddag var vi till Tigréns i Hofors och kolla då dom hade rea på en massa möbler. Meningen var väl att vi bara skulle kolla men vi fastnade för en hörnsoffa så vi slog till på stört. Nisse's brorsa Thomas som nu äger Tigréns ordna så vi fick lite billigare. Så vi väntade här hemma hela dagen på att soffan skulle levereras och framåt fyra draget så ringde dom och sa att dom var på väg. Sen tog det väl en dryg timme innan vi hade satt ihop soffan och allt var på sin plats. Så nu ser det lite fräschare ut i vardagsrummet. Senare på kvällen blev det Die Hard 2 och lite chips och dipp..Mmm.

Lördag.
Vakna, pissa, åt frukost, borsta tänderna och sen in i duschen. Surfa lite på datorn och satt mest och slappa. Senare på eftermiddan fick vi besök av Mattias, Tina och deras nyfödde Max. Dom köpte även med sig en fin pläd åt oss som turligt nog passade bra till nya soffan. Tackar så hjärtligt för den fina presenten. Vi satt här och småsurra lite och kolla lite på handbollen. Max han fick sitta och suga i sig mjölk som mamma hans hade tagit med :) Jag och Mattias fick nöja oss med att bita på naglarna då det blev så himla spännande i handbollsmatchen. Övertid x 2..ja ni vet. Khing som tycker så mycket om barn blev verkligen uppspelt över att få hålla i Max. Fast Max tyckte annat då han var mer sugen och sitta med mamma.

Efter att Max och hans familj hade åkt härifrån så var det dags för Arsenal - Newcastle. För att göra en lång historia kort så var Arsenal det bättre laget och vann rättvist med 3-0. Senare på kvällen tittade jag och Khing på Die Hard 3 (Hämningslöst) . Dessa klassiska Die Hard filmer tröttnar man aldrig på. Dessutom är det roligt att titta på gamla filmer med Khing då hon aldrig har sett dom förut. Nästa steg är Die Hard 4.0 som både jag och Khing inte sett ännu.

Söndag.
Idag kom Ewa.C och hennes barn Maya, Simon och Olle förbi och hälsade på. Alltid kul och få träffa Ewa som man tyvärr gör så sällan numera. Det blev tv-spel, datorspel för ungarna medans vi satt mest och prata om dittan och dattan. Vi hade bakat en sockerkaka och köpt lite chokladmuffins som vi alla smaskade i oss, samt att vi köpte ett par påsar godis för ungarna att dela på. Och det går ju alltid hem hos barn. Nu kommer dom väl att tjata på Ewa att dom vill komma och hälsa på fler gånger...och det får dom gärna göra förstås.

Har nyss ätit god thaimat och tittat lite på handbolls finalen där Danmark vann över Kroatien med 24 - 20. Inte för att jag bryr mig så mycket men det kändes bättre att Danmark vann en om Kroatien har gjort det. Så var det med de....

2 kommentarer:

Anonym sa...

härligt med ny soffa, skadar inte ;-)
för det är väl ingen 1 månads soffa hehe......

Josefin sa...

min tanke går genast till FP3