onsdag, januari 30

Sport

Arsenal
Arsenal vann sin match igår kväll mot Newcastle med 3-0 och det såg hyfsat ut för Arsenals del. Däremot kan man säga tvärtom för Newcastle som fortsätter sin kräftgång...kanske var Mr.Keagan inte rätt man för att vända den onda trenden. Återstår att se...

Rade Prica
Riktigt kul var det iaf för Rade Prica som i sin debut för Sunderland gjorde mål ganska omgående. Han snappade upp en tillbaka nick till målvakten som han lobbade över målvakten ganska snyggt. Det roliga var att efter målet så springer han till publiken och i vilt tillstånd bara omfamnar allt folk på läktaren..det är härligt och se sånt. Snacka om att Prica redan är en publikfavorit hos Sunderlands supportrarna. Han gjorde även ett till mål som blev bortdömt för hands, men jag tyckte det var en konstig situation som kanske domaren hade kunnat blåst mål för. Men ett tips till Prica är att bara nicka in bollen nästa gång...så är det inge snack :)

Brynäs
Tungt, tungt, tungt för Brynäs att förlora mot VF hemma. Det är för fasen hemma dom ska vara bra. Man blir inte klok på Brynäs denna säsong, dom blandar förluster och vinster fram och tillbaka. Var är kontinuteten (varning för stavfel) ? Måste också påpeka att ännu en gång så släpper Brynäs målvakterna så jäkla många returer...sluta genast opp med det.

Genom mitt pay per view så kan jag se Brynäs matcher i ca 1 minut innan kodningen sätter stopp. Igår gjorde jag så när Brynäs hade en oerhörd press på VF i andra perioden, men precis innan dom gjorde 2-3 målet så försvann bilden....snacka om aptitretare.