tisdag, januari 22

Dags för en tävling

Jag tänkte för kul skull lägga in en liten tävling för mina besökare här på bloggen. Det är ju valfritt att delta förstås. Jag satt här hemma själv och filosofera och kom på mig själv att jag alltid tänker på ett visst namn när jag ser eller hör ett nummer. T. ex hör eller ser jag numret 10 så tänker jag direkt på Maradona. I mitt huvud så relaterar jag alltid nummer 10 till Maradona. Och det är så tävlingen kommer att gå till. Ni ska alltså gissa på vilken person JAG relaterar ett nummer till.

Hur tävlingen funkar är följande:

Här nedanför så finns 12 nummer som ni ska gissa rätt person till. Alla personer som jag tänker på har spelat på elitnivå i lagsporter, både från Sverige och Nordamerika. Av dessa 12 spelare så är bara en av dom fortfarande aktiv. Klicka på "Skriv din kommentar här" och sen skriv in erat namn och sen skriver ni ner nummer och namn som ni tror är rätt. Klicka sedan på "Publicera din kommentar". Ja ni vet ju hur det går till.

Två poäng för varje rätt svar, men det finns två rätta svar som ger 5 poäng var. För dom är lite kluriga.

# 18
# 22
# 23
# 66
# 11
# 77
# 34
# 89
# 29
# 14
# 21
# 24

Den 25 januari klockan 20.00 får ni reda på vem som vunnit tävlingen. Skulle någon hamna på samma poäng så blir det en utlagstävling för att utse en vinnare.

Vinnaren får RESPEKT

Lycka till
7 kommentarer:

Josefin sa...

Svaren skriver ni in här på denna sida. Jag vet att alla som deltar i tävlingen kommer att kunna läsa svaren från personer som redan skrivit sina svar här inne. Men det får bli så denna gång. Kanske kan jag hitta på ett bättre sätt till nästa tävling.

Tack för ert deltagande.

Josefin sa...

För er som har mig på MSN så kan ni ju skicka svaren dit, så kan ingen se vad ni skrivit. Men meddela gärna att ni deltagit i tävlingen genom att skriva en rad om det här.

Anonym sa...

#18 Janne Larsson
#22 Håkan Södergren (claude Lemieux)
#23 Michael Jordan
#66 Mario Lemieux
#11 Brolin
#77 Ray Bourque
#34 ?
#89 alexander Mogilny
#14 Thierry Henry
#21 Foppa
#24 masken Karlsson

åhh herregud va svårt

Anonym sa...

Jag gör min lista utan att snegla på Persssons för det blir väl roligare så. Roligt att minnas nummer så jag kanske gör nåt liknande framöver i min blogg eller hoppas att du kommer med flera.

# 18 - Jan Larsson
# 22 - Claude Lemiux
# 23 - Michael Jordan
# 66 - Lemiux
# 11 - Mark Messier/Siesing
# 77 - Paul Coffey
# 34 - Mikael Andersson??
# 89 - Mogilny
# 29 -
# 14 - T Henry (Flygis)
# 21 - Jörgen Jönsson ;) Foppa förstås
# 24 - Masken??

Anonym sa...

29 ? ska det va för mig också glömde den

Josefin sa...

Fasen..bara två deltagare..ajajaj. Men kul att Persson och Olsson har tippat iaf. Och bägge två har gjort några hyfsade gissningar.

Jag får hitta på en bättre tävling till nästa gång som kanske lockar andra deltagare lite mer.

Jag återkommer ikväll med dom rätta svaren.

Anonym sa...

Wanke måste ha fullt upp med att ligga i solariet eftersom han inte hinner ställa upp på tävlingen :)