söndag, januari 20

Sportmix

Björn Ferry.
Igår så blev det alltså till slut en seger för Björn Ferry, och det var verkligen efterlängtat. Alltid kul att en sån härlig kille som nu Björn verkar vara att han till slut får till det i skidskyttet. Och som alltid är han lite smårolig i sina intervjuer, och det ett plus med tanke på att det finns många i sportvärlden som inte kan bjuda på sig själv. Grattis Björn till segern

Brynäs.
Stryk igårkväll mot Timrå med 3-4 men med mersmak. Det ser bättre och bättre ut för Brynäs som fortsätter bjuda på härlig hockey och nuförtiden ser dom lite mer hungrigare ut på plan. Kul och se Widing som har en energi utan dess like just nu. Kul också att det var fullsatt på Läkerol Arena igår, och då sändes även den matchen på Canal +.

Arsenal.
Arsenal vann derbyt mot Fulham med 3-0 efter att dominerat stora delar av matchen. Som Gunners supporter är man inte precis bortskämd med att se sitt lag nicka in bollarna i mål. Men i denna match nickar man in två mål Adebayor bägge. Och som alltid så är det kul med Canal+ studio med Mr Granqvist, Mr Fjellström och Jonas Dahlqvist. Alla så har dom en kul och proffsig inställning i det dom gör. Och varje gång Arsenal spelar så ler Mr.Fjellström på samma sätt som ett barn får en glass. Han hittar bara positiva saker att säga om Arsenal och han lyser upp som en sol varje gång han analyserar Arsenals passningsspel och taktik. Själv sitter man bara och myser i soffan och lyssnar på honom.

Sverige - Frankrike (Handbolls EM)
Ojojoj...vilken utklassning säger jag. Frankrike visade svenskarna var skåpet ska stå. Efter några minuter var matchen avgjord kändes det som. Visserligen så blev siffrorna inte så stora i slutändan men det var aldrig nån fara för Frankrike anser jag. Ibland gjorde dom som dom ville och man satt här hemma och svor i soffan. Man kommer ju ihåg när det var Sverige som var så där överlägsen för några år sedan. Känns bittert att vara steget efter nuförtiden, man har ju blivit lite bortskämd under åren med detta landslag. Men Sverige har god chans och ta sig vidare och men får väl hoppas att dom kan visa vad vi Vikingar kan åstadkomma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja kul att det går bra för Björn Ferry! Jag hade spelat in loppet som gick alldeles nyss så jag spolade igenom det och såg när han kom tvåa. En bra helg för honom och en rolig kille precis som du skriver!

Anonym sa...

underbar kommetar från Ferry på frågen om det inte var svårt att föreställa sig att man var i delad ledning med bljörndalen under ett vanligt trännigspass han pratade alltså om sin mentala träning
"nä vadå man kan ju tänka på en brud å bli kåt"