torsdag, november 22

Fotboll

Sverige
Som vi alla hade trott och hoppats på så tog sig vårat kära Sverige till EM slutspelet igår genom att besegra Lettland med 2-1. Inte mycket att säga om det egentligen, jag hade blivit grymt förvånad om vi förlorat en match mot Lettland i en sån viktig match som denna. Tyvärr så lär det väl bli respass i gruppspelet om man spelar som man gjorde igår. Men vi ska först passera vintern och våren innan det är dags för slutspel, så det lär väl se lite bättre ut då förmodar jag.

England.
Oj, vad många engelsmän som jublade när Svennis fick avgå som förbundskapten för drygt ett år sedan, Oj oj oj vad många engelsmän som vill ha tillbaka honom nu. Att inte ta sig till EM måste svida nåt oerhört för det engelska folket. Man känner sig själv lite kluven för att på nåt sätt är det skönt att England inte tar sig till slutspelet då dom tror dom är bäst i världen i denna sport. Men å andra sidan ser man hellre England i EM än tråkiga Ryssland.



Ska bli kul och få följa både EM lottningen och VM-kval lottningen som snart ska äga rum. Det är ju nästan som att se en match i sig bara det.

Inga kommentarer: