söndag, november 18

Spanien visade vad man går för

Spanien - Sverige
Det fanns inte mycket att göra åt Spanien när dom med lätthet vann mot ett tamt Sverige med 3-0. Briljant passningsspel i 90 minuter av Spanien gjorde att Sverige inte fick känna på bollen så hemskt mycket. Dom få gånger man lyckades få tag på bollen så kändes det som ingenting kunde hända, det tog stopp. Ljungberg var den som försökte men det räcker förstås inte med bara en man. Bara att lyfta på hatten för Spaniens fina spel. Dom visade verkligen att dom är ett av dom bästa lagen i Europa.

Visst hade det varit skönt om Sverige redan igår hade kunnat kvalificerat sig till EM, men det ska dom istället få fixa på onsdag då man möter Lettland på hemmaplan. Nu blir det mycket mer roligare och spännande och se den matchen. Och förhoppningsvis kanske Sverige få äga lite mer boll i den matchen :)


Italien
Och som vanligt har Italien alltid den förmåga att göra mål i slutet av en match. Denna gång mål på tilläggstid för att säkra EM platsen. På nåt sätt känns det kul om det skulle missat EM, för det skulle vara kul och läsa tidningarna då :) Men naturligtvis ska Italien spela EM, ser hellre dom än Skottland

England
Snacka om vilken tur England har då Israel hemma besegrade Ryssland med 2-1 igårkväll. Det betyder att England nu bara behöver ta en poäng mot Kroatien i sista omgången. Annars har det väl sett tungt ut för dom. Kanske nu också spelare som Gerrard kan sluta gnälla om att det är för många utlänningar i Premier League. Som han snackar i dagsläget så lär väl hans utländska lagkamrater undra vad han håller på med.

Inga kommentarer: