söndag, oktober 21

Skärp er Brynäs

Igår var det sport hela dagen på tv, och det sista man skulle se innan läggdags var Brynäs - Frölunda som man hade sett fram emot hela dagen (Undantag Arsenal förstås). Men som vanligt blev det en besvikelse och se detta harmlösa Brynäs som inte vet hur man gör mål. Någon verkar ha använt Svart Magi på Brynäs i år för så här dåliga som dom varit den här säsongen är obeskrivligt. Att en spelare som Pavel Brendl inte ens kan göra mål på frilägen visar att nån slags voodoo har letat sig in i Brynäs omklädningsrum.

Jag ska förstås även nämna att en målvakt som Sperrle igår bjöd på två av målen som gör att Brynäs får jobba i uppförsbacke inte gör saken lättare för ett tungjobbat Brynäs i dagsläget. Och Frölunda som förra säsongen inte vann en match mot Brynäs kan nog nu se fram emot att vinna alla matcher denna säsong. Så känns det nu iallafall, tyvärr.

Det är långt kvar på säsongen visserligen och även alla såkallade experter säger samma sak, men när ska vändningen komma? Alla trodde att 4-0 mot Timrå var ett steg på vägen, men ack så fel dom hade. Nu är vi tillbaka på ruta ett igen.

Jag lär klappa mig själv på axeln för att jag hade karaktär nog att INTE köpa Säsongskortet på Canal Digital när Brynäs såg ut som ett Guld lag i början av säsongen. Yeah Roffe !!!

Inga kommentarer: